Bell Schedules

AHS BELL SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
1st Block 7:55 AM 9:24 AM 89 min
2nd Block 9:31 AM 11:00 AM 89 min
1st Lunch 11:00 AM 11:25 AM 25 min
3rd Block 1st 11:05 AM 12:35 PM 90 min
3rd Block 2nd 11:30 AM 1:00 PM 90 min
2nd Lunch 12:35 PM 1:00 PM 25 min
Acceleration 1:05 PM 1:30 PM 25 min
4th Block 1:35 PM 3:05 PM 90 min